Assaulter

Assaulter 1.1

Gratis schietspel bomvol actie

VOOR

  • Vette explosies
  • Keuze 3 karakters
  • Goed opwaardeersysteem
  • Prachtige retrobeelden
  • Fijne soundtrack

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Assaulter is een gratis schietspel voor Android telefoons. De actiegame werkt op vrijwel alle toestellen (met het Android OS) en biedt doldwaas, ononderbroken plezier waarbij de kogels je om de oren vliegen. De actie doet een beetje denken aan console-klassieker Metal Slug, met vergelijkbaar spektakel en mooie animaties.

De eenvoudigste games zijn vaak het leukst en dat is ook bij Assaulter het geval. In het spel -dat voelt als een actiefilm- hoef je alleen maar op het scherm te tikken, want onze held schiet en richt automatisch! Toch biedt Assaulter topvermaak, want je moet nog steeds een ren- of rij-richting kiezen, springen en eindbazen ontwijken om de levels te halen. Tijdens het schieten laten de booswichten geld achter, dat je oppikt om upgrades, ofwel verbeteringen voor je wapens, te kopen.

Assaulter is een aaneenschakeling van explosies en kogels, dat ondanks de eenvoud -schiet de boeven en daarna de eindbaas- nooit verveelt. Met een lekkere soundtrack op de achtergrond spring en glij je langs projectielen en sta je ineens oog in oog met een imposante helikopter of tank. Dankzij de shops voor betere wapens en het magazijn waar je tussen de levels je wapen kiest (het arsenal) selecteer je steeds een eigen vechtstijl. Er zijn ook nog eens drie verschillende karakters om mee te spelen.

Ondanks de melige graphics en onstopbare actie is Assaulter serieus en uitgebreid. De drie (zeer verschillende) karakters houden de gameplay interessant en de vele levels zien er prachtig uit. Je mag zelfs af en toe knalwerk vanaf een motor verrichten, wat helemaal uitmondt in genot voor de fan. Met zoveel vuurkracht en zelfs een diepgaand opwaardeersysteem (qua niveau van karakters én wapens) heb je een echte topgame in handen. Wij zijn verslaafd.

Assaulter

Download

Assaulter 1.1

Beoordelingen about Assaulter